Paneeritud kanafilee värvilise porgandilisandiga – Heimtali Põhikool

Paneeritud kanafilee värvilise porgandilisandiga

Koostisosad

Kanafilee 0,5tk
Porgand 1tk
Lilla porgand 1 tk
Kollane porgand 1tk
Muna 0,25tk
Kamajahu 0,5sl
Sool, pipar
Seesamiseemneid 1sl
Mahus tsillikaste 1sl
Toiduõli 1sl

Valmistamine

Vasarda kanafilee ja maitsesta soola ja pipraga.
Paneeri kanafilee munas ja kamajahus.
Riivi porgandid jämeda riiviga.
Kuumuta õli ja lisa pannile porgandid. Kuumuta porgandeid poolmehmeks.
Lisa seesamiseemned, sool, pipar, tsillikaste. Kontrolli maitset.

Lisaks on kõrvale tehtud kurgi-redisesalat.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here