Vahepala ei tohiks olla väga suur enne öhtusööki. Mõtlesime, et seda oleks hea kaasa võtta trenni või ringitundi. Otsustasime teha India pähkli ja päevalilleseemne võid koos kikerherneste, näkileibade, linaseemne kreekerite, speltaleiva ja pruuni riisi chipsidega.
Tootsi vinks-vonks vahepala
Koostisosad
India pähkli ja päevalilleseemnete või jaoks kasutasime
200g India pähkleid
150g päevalilleseemneid
3 supilusikat kookoseõli
1 supilusikas mett
teelusika otsaga Himaalaja soola
kaunistuseks granaatõuna
Valmistamine
Või tegemiseks röstisime India pähklid ja päevalilleseemned pannil. Panime blendrisse mee, kookosõli ja soola. Miksisime ühtlaseks seguks ja panime külmkappi. Kikerherneste valmistamiseks kurnasime ja kuivatasime 400g kikerherneid. Maitsestasime need ja panime ahju. Lõpetuseks määrisime või näkileibadele, vahele panime kikerherned ja pealt kaunistasime granaatõuna seemnetega.