7.b klassi poisid tegid kolm suppi:
- Boršisuppi
- Kanasuppi
- Kõrvitsa püreesuppi
Supitrio
Koostisosad
Kanasupp riisiga
100 g riisi
125 g kanafileed
1 sibul
2 sl oliiviõli
2 suuremat porgandit
50 g rohelisi herneid
1 köögiviljapuljongi kuubik
punt värsket tilli
soola
pipart
Boršisupp
200 g keedupeeti
2 sibulat
2 porgandit
200 g kapsas
2 kartulit
2-3 sl õli
1 puljongikuubik
1-2 sl veiniäädikat või sidrunimahla
soola ja musta pipart
suhkrut
Kõrvitsa püreesupp
400 g kõrvitsat
1 porgand
1 köögiviljapuljong
200 g naturaalset “Merevaigu” sulatatud juustu
2 küüslauguküünt
1 sibul
oliiviõli
soola ja pipart
Valmistamine
Lõikasime toorained tükkideks, tegime puljongi ja lisasime puljongi sisse aedviljad.
Keetsime, keetsime, keetsime…
Serveerisime supid ja nautisime neid koos klassiõdedega.
Nüüd oskame keeta erinevaid suppe, ja üksi kodus nälga ei jää.