Supitrio – Peetri Lasteaed-Põhikool

7.b klassi poisid tegid kolm suppi:

  • Boršisuppi
  • Kanasuppi
  • Kõrvitsa püreesuppi

Supitrio

Koostisosad

Kanasupp riisiga

100 g riisi
125 g kanafileed
1 sibul
2 sl oliiviõli
2 suuremat porgandit
50 g rohelisi herneid
1 köögiviljapuljongi kuubik
punt värsket tilli
soola
pipart

Boršisupp

200 g keedupeeti
2 sibulat
2 porgandit
200 g kapsas
2 kartulit
2-3 sl õli
1 puljongikuubik
1-2 sl veiniäädikat või sidrunimahla
soola ja musta pipart
suhkrut

Kõrvitsa püreesupp

400 g kõrvitsat
1 porgand
1 köögiviljapuljong
200 g naturaalset “Merevaigu” sulatatud juustu
2 küüslauguküünt
1 sibul
oliiviõli
soola ja pipart

Valmistamine

Lõikasime toorained tükkideks, tegime puljongi ja lisasime puljongi sisse aedviljad.
Keetsime, keetsime, keetsime…
Serveerisime supid ja nautisime neid koos klassiõdedega.
Nüüd oskame keeta erinevaid suppe, ja üksi kodus nälga ei jää.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here