Ahjukala – Kõmsi Lasteaed-Algkool

Kõmsi Lasteaed-Algkool
rimi retsepti meistriklass logo

Koostisosad

Vaja läheb:
1 kg haugifileed
1,5 tl soola
2 tomatit
2 dl majoneesi
150g riivitud juustu
30 g värsket tilli
200 g lehtsalatit
1 punane paprika
1 sidrun
6 spl oliivõli
1 spl mett

Valmistamine

Kalaroa valmistamisel asetasime fileetükid fooliumiga kaetud ahjuplaadile nii, et nahk jääks allapoole. Maitsestasime kala soola ja tilliga. Viilutasime tomatid ja asetasime need kalale. Seejärel segasime juustu majoneesiga ja määrisime tomatiga kaetud fileetükkidele. Küpsetasime 200 C juures 35 minutit.
Kalaroa küpsemise ajal valmistasime lehtsalati paprikaga. Selleks pesime, kuivatasime ja rebisime salatilehed väiksemateks tükkideks. Tükeldasime paprika ning segasime meest, sidrunimahlast ja oliivõlist salatikastme. Veidi enne kala valmissaamist segasime salatikomponendid kokku.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here