Banaanipannkoogid – Pärnu Raeküla Kool
Seekordse tööülesande lahendamise otsus tuli meie klassi jaoks kõige lihtsamalt. Juba varakult teadsime, et meie valikuks jäävad banaanipannkoogid, sest need on lihtsalt nii head. Pannes sinna peale veel toormoosi, jäätist või nutellat, on maitsev tulemus kindlasti garanteeritud. Samuti oli ülesande lahendamise sobivaimaks momendiks klassiöö järgne hommik.
Koostisosad
Nii valmisid klassi banaanipannkoogid. Selleks läks meil vaja (me suurendasime koguseid mitu-mitu korda):
2 soovitavalt pehmemat banaani
2 muna
2 spl jahu
75 g hapukoort
3 tl suhkrut
Valmistamine
Vajuta banaanid kahvliga katki. Kui tahad veidi paksemaid pannkooke, siis tuleb purustada veidikene vähem ning kui õhemaid, siis rohkem. Lisada munad, hapukoor, suhkur ja korralikult segada. Meie kasutasime lusika asemel segamiseks visplit. Seejärel lisada jahu ning segada veelkord korralikult läbi, et jahu tükke sisse ei jää. Pane pann sooja, lisa õli ja vaata, et pann oleks praadimiseks kuum. Mahuta pannile 4 pisikest pannkooki.