Kodused müslibatoonid maapähklivõiga – Parksepa Keskkool

Kaerahelbed hoiavad kõhu täis ja maapähklivõi annab energiat. Kuivatatud puuviljad annavad magusa maitse. Šokolaadiga üle valama batoone ei pea.

Kodused müslibatoonid maapähklivõiga

Koostisosad

3 dl röstimata müslit
0,5 dl tükikesteks lõigatud kuivatatud datleid
0,5 dl kuivatatud meloni tükke
1 muna
1 munavalge
6 spl maapähklivõid
(200 g tumedat šokolaadi)

Valmistamine

Sega kausis müsli, datlid, melonid, muna, munavalge ja maapähklivõi. Vormi märgade kätega saadud segust 1,5 cm paksused ristkülikud ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta pöördõhuga 160° juures 20 minutit. Võta ahjust välja ja lase jahtuda.

( Sulata vesivannil tume šokolaad. Jahtunud müslibatoonid vala üle šokolaadiga ja pane külmikusse tahenema. )
Nii lihtne ongi!

Müslibatoone hoia õhukindlas karbis. Tee need valmis nädalavahetusel koos isa-ema või mõne teise täiskasvanuga.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here