LASSE EMME JUUSTUPULGAD – Võru Kesklinna Kool

LASSE EMME JUUSTUPULGAD

Koostisosad

LASSE EMME JUUSTUPULGAD

1 pakk RIMI pärmilehttaigent

100 g riivjuustu

Santa Maria pitsamaitseainet

HEILI EMME LEIVAKESED

leivajuuretis

rukkijahu

suhkur, sool, päevalilleseemned

Leivakestele võib peale puistata oma lemmikmaitseaineid.

Valmistamine

Rulli taigen laiali (mitte väga õhukeseks). Jaota taigen noaga lõigates nii pikkadeks ribadeks (riba laius 1,5-2 cm) kui suuri juustupulki umbes saada soovid. Raputa riivjuust ja pitasmaitseaine taignale. Keera ribadest sobivad pulgad nii, et juust jääks enam-vähem pulga sisse. Küpseta 220 kraadi juures umbes 12 minutit.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here