Krõbedad rukki-kama paneeringuga räimefileed – Kohtla-Järve Järve Gümnaasium
Koostisosad
500g räimi
soola, pipart
1 dl kama
2 muna
3 spl rukkitäisterajahu
õli praadimiseks
Kaste:
2 dl Kreeka jogurtit
1 dl majoneesi
1/2 riivitud värsket kurki
1/2 punast sibulat
1 varsselleri vars
hakitud tilli
3 tl teralist sinepit
veidi soola
Valmistamine
Räimed rookida, eemaldada luud
Lisada sool ja pipar
Rukkijahule lisada veidi soola, lahtiklopitud munale lisada veidi soola ja hakitud tilli
Paneerimiseks kasta kalafilee rukkijahusse, siis munasegusse lõpuks kamasse
Praadida
Serveerida aurutatud lillkapsa ja köögiviljadega
Retsepti koostamisel oli põhimõte valmistada eestimaine ja tervislik toit.
Kamaga paneeritud räim osutus üllatavalt maitsvaks, teeme seda kindlasti ka kodus järgi.