Krõbedad rukki-kama paneeringuga räimefileed – Kohtla-Järve Järve Gümnaasium

Kohtla-Järve Järve Gümnaasium
rimi retsepti meistriklass logo

Krõbedad rukki-kama paneeringuga räimefileed – Kohtla-Järve Järve Gümnaasium

Koostisosad

500g räimi
soola, pipart
1 dl kama
2 muna
3 spl rukkitäisterajahu
õli praadimiseks

Kaste:
2 dl Kreeka jogurtit
1 dl majoneesi
1/2 riivitud värsket kurki
1/2 punast sibulat
1 varsselleri vars
hakitud tilli
3 tl teralist sinepit
veidi soola

Valmistamine

Räimed rookida, eemaldada luud
Lisada sool ja pipar
Rukkijahule lisada veidi soola, lahtiklopitud munale lisada veidi soola ja hakitud tilli
Paneerimiseks kasta kalafilee rukkijahusse, siis munasegusse lõpuks kamasse
Praadida
Serveerida aurutatud lillkapsa ja köögiviljadega

Retsepti koostamisel oli põhimõte valmistada eestimaine ja tervislik toit.
Kamaga paneeritud räim osutus üllatavalt maitsvaks, teeme seda kindlasti ka kodus järgi.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here