Oleme veel suuresti EV100 lainel ning pühendasime oma hommikusöögi Eesti sajandale sünnipäevale. Meie toidus on kasutatud Eesti lipu värve: sinine- mustikad, must- vanillikaun ja lagritsasiirup, valge- mandlipiim ja riisihelbed. Meie puder on väga tervislik, kuna me ei kasutanud suhkrut, vaid hoopis lagritsasiirupit. Fotol, kus proovisime mandlipiima elama panna, on pudru koostisosad. Pärast pildistamist keetsime riisipudru valmis. Meie klass nautis ühist pudru tegemist ja pildistamist väga!
100 riisihelbepuder
Koostisosad
• 2 dl mandlipiima
• 1 dl riisihelbeid
• maitse järgi lagritsasiirup
• väike tükk vanillikauna
• mustikaid pane ikka kuhjaga
Valmistamine
Kuumuta piim koos vaniliikaunaga keemiseni. Võta kaun välja, aga lisa seemned piimale. Sega juurde riisihelbed. Lase u 10 madalal kuumusel podiseda. Maitsesta lagritsasiirupiga. Puista peale rohkesti mustikaid.