100 riisihelbepuder – Jõhvi Põhikool

Oleme veel suuresti EV100 lainel ning pühendasime oma hommikusöögi Eesti sajandale sünnipäevale. Meie toidus on kasutatud Eesti lipu värve: sinine- mustikad, must- vanillikaun ja lagritsasiirup, valge- mandlipiim ja riisihelbed. Meie puder on väga tervislik, kuna me ei kasutanud suhkrut, vaid hoopis lagritsasiirupit. Fotol, kus proovisime mandlipiima elama panna, on pudru koostisosad. Pärast pildistamist keetsime riisipudru valmis. Meie klass nautis ühist pudru tegemist ja pildistamist väga!

100 riisihelbepuder

Koostisosad

• 2 dl mandlipiima
• 1 dl riisihelbeid
• maitse järgi lagritsasiirup
• väike tükk vanillikauna
• mustikaid pane ikka kuhjaga

Valmistamine

Kuumuta piim koos vaniliikaunaga keemiseni. Võta kaun välja, aga lisa seemned piimale. Sega juurde riisihelbed. Lase u 10 madalal kuumusel podiseda. Maitsesta lagritsasiirupiga. Puista peale rohkesti mustikaid.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here