Ahjuomlett köögiviljadega – Kohtla-Järve Järve Gümnaasium

Õppisime idandama mungubasid. Lisaks õppisime, et omletti saab teha ahjus.

Ahjuomlett köögiviljadega

Koostisosad

* 6 muna
* 6 spl vett
* 1 sibul
* 1 aurutatud lillkapsas
* jupp porrut
* sellerivars
* pool paprikat
* maitserohelist (till, petersell)
* 10 kirsstomatit
* 100 g juustu
* soola, pipart ja basiilikut

Porgandisalat idandatud mungubadega.
* 2 porgandit
* 100 g mungubasid
* till, petersell, porru, paprika
* sidruni-õli kaste

Valmistamine

Sibul pruunistada õlis. Munad lüüa kausis lahti ja lisada vett. Maitsestada soola ja pipraga. Ahjupann õlitada ja kallata aurutatud lillkapsas ja praetud sibul pannile. Lisada porru rattad, paprika tükid ja poolitatud kirsstomatid ja riivitud juust. Raputada peale maitserohelist ja basiilikut. Küpsetada 225 kraadi juures 25-30 minutit. Serveerida salati ja maitserohelisega.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here