Bataadi-peedikrõpsud – Sillamäe Eesti Põhikool
Krõpsud meeldivad kõigile! Seega otsustasime ühendada meeldiva kasulikuga ja teha bataadi-peedikrõpse. Õppisime, et toit võib olla üheaegselt nii tervislik, maitsev kui ka silmale kena vaadata.
Koostisosad
Vaja läheb ühte pirakat bataati,
ühte keskmist peeti,
sortsuke oliiviõli,
näpuotsatäis tšillihelbeid,
tsipake soola ja isu järgi hakitud tilli.
Valmistamine
Viiluta bataat ja peet õhukeselt, laota ahjuplaadile, pintselda üle soola ja tšillihelvestega maitsestatud oliiviõliga, riputa peale tilli. Torka ahjuplaat juurviljadega ahju, küpseta 200 C juures ca 20 minutit.
Krõpsude juurde sobib lisandiks Kreeka jogurt, kuhu on maitseks lisatud hakitud tilli. Head isu!