Bataadi-peedikrõpsud – Sillamäe Eesti Põhikool

rimi retsepti meistriklass logo

Bataadi-peedikrõpsud – Sillamäe Eesti Põhikool

Krõpsud meeldivad kõigile! Seega otsustasime ühendada meeldiva kasulikuga ja teha bataadi-peedikrõpse. Õppisime, et toit võib olla üheaegselt nii tervislik, maitsev kui ka silmale kena vaadata.

Koostisosad

Vaja läheb ühte pirakat bataati,
ühte keskmist peeti,
sortsuke oliiviõli,
näpuotsatäis tšillihelbeid,
tsipake soola ja isu järgi hakitud tilli.

Valmistamine

Viiluta bataat ja peet õhukeselt, laota ahjuplaadile, pintselda üle soola ja tšillihelvestega maitsestatud oliiviõliga, riputa peale tilli. Torka ahjuplaat juurviljadega ahju, küpseta 200 C juures ca 20 minutit.
Krõpsude juurde sobib lisandiks Kreeka jogurt, kuhu on maitseks lisatud hakitud tilli. Head isu!

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here