Bataadifriikartulid koos pardiliha ja värske salatiga – Võru Kreutzwaldi Kool
Tegime ajurünnaku retsepti koostamiseks. Koos kokkasime ja nautisime tehtut.
Koostisosad
Bataadifriikartulid:
3 bataati
kartulimaitseaine
sool
Pardiliha:
4 pardirinnafileed
tsitrus-grillsegu
sool
pruunsuhkur
Värske salat:
hiina kapsas
kirsstomat
kurk
Valmistamine
Lõika bataat ribadeks või soovikorral sektoriteks. Maitsesta kartulimaitseaine ja soolaga ning pane 200 kraadisesse ahju umbes 20 minutiks ja jälgu kuni bataat on kuldpruun. Pardiliha valmistamiseks tee päev varem marinaad. Marinaadi lisa pardirinnafileed, maitsesta tsitrus-grillsegu, soola ja pruunisuhkruga oma maitse järgi. Järgmine päev küpseta liha elektrigrillil või pannil umbes 8 minutit. Salati jaoks lõika kaussi hiina kapsas, kirsstomatid ja kurk ning sega kokku.
Nice😝