Bataadifriikartulid koos pardiliha ja värske salatiga – Võru Kreutzwaldi Kool

Võru Kreutzwaldi Kool bataadifriikartulid
rimi retsepti meistriklass logo

Bataadifriikartulid koos pardiliha ja värske salatiga – Võru Kreutzwaldi Kool

Tegime ajurünnaku retsepti koostamiseks. Koos kokkasime ja nautisime tehtut.

Koostisosad

Bataadifriikartulid:
3 bataati
kartulimaitseaine
sool

Pardiliha:
4 pardirinnafileed
tsitrus-grillsegu
sool
pruunsuhkur

Värske salat:
hiina kapsas
kirsstomat
kurk

Valmistamine

Lõika bataat ribadeks või soovikorral sektoriteks. Maitsesta kartulimaitseaine ja soolaga ning pane 200 kraadisesse ahju umbes 20 minutiks ja jälgu kuni bataat on kuldpruun. Pardiliha valmistamiseks tee päev varem marinaad. Marinaadi lisa pardirinnafileed, maitsesta tsitrus-grillsegu, soola ja pruunisuhkruga oma maitse järgi. Järgmine päev küpseta liha elektrigrillil või pannil umbes 8 minutit. Salati jaoks lõika kaussi hiina kapsas, kirsstomatid ja kurk ning sega kokku.

1 kommentaar

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here