Caesari salat suitsulõhega – Virtsu Kooli käsitööring

Virtsu Kooli käsitööring
rimi retsepti meistriklass logo

Koostisosad

Salati koostisosad:
300 g külmsuitsulõhet
150g jääsalatit
15 kirsstomatit
1 pikk kurki
15 redist
100g parmesani juustu
6 viilu saia

Kastme koostisosad:
1 sidruni mahl
2dl majoneesi
2dl maitsestamata jogurtit

Valmistamine

Salati valmistamine:
Algul tuleb 6 viilu saia väikesteks kuubikuteks lõigata. Sai tuleb panna 195 kraadisesse ahju ning küpsetada kuni need on krõbedad. Redis ja kurk tuleb lõigata viiludeks. Kirsstomatid tuleb lõigata neljaks. Rebi jääsalat ilusateks ning parajateks tükkideks. Parmesain juustust tuleb lõigata väikesed, õhukesed viilud. Puhasta lõhe luudest ning tee väikesteks tükkideks.

Kastme valmistamine:
Pigista sidrunist mahl välja, lisa majonees ning maitsestamata jogurt, sega ühtlaseks massiks.

Kausi põhja panime jääsalati lehed ning lisasime sinna peale kurki, redist, tomatit, lõhet ning saia kuubikuid. Kõike peale panime parmesani juustu viilusid ning siis kastme.

Peale rasket koolipäev oli väga mõnus ja tore koos kokata ning head toitu süüa

Serveerisime toitu enda valmistatud kaussides.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here