Maitsev kalapala – Võru Kreutzwaldi Kool

Võru Kreutzwaldi Kool
rimi retsepti meistriklass logo

Maitsev kalapala – Võru Kreutzwaldi Kool

Meie lõbus kokaklubi saab kokku, valmistame roa ja naudime tehtut.
Märtsikuu ülesandeks oli kala. Meie grupp tegi Vikerforell majonees kattega ja sidruni viiluga.

Koostisosad

Vikerforell majonees kattega ja sidruni viiluga:

Vikerforell filee
Majonees
Sibul
Sidrun
Kalamaitseaine tilliga
Till

Valmistamine

Kõige pealt nopi välja fileest üksikud luud.
Aseta filee fooliumile ja piserda värskest sindrunist mahl fileele. Raputa kalamaitseaine tervele kalale.See järel tükelda sibul ja puista kalale. Viimaseks lisa majonees ning kõige peala raputa värsket tilli.
Küpseta 225 kraadi juures 30-45 minutit (olenevalt kalafilee suurusest)
Kaunistada sidruniviiluga

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here