Mõnusalt banaanine hommikusöök – Kirivere Kool

Kirivere Kool
cof
rimi retsepti meistriklass logo

Mõnusalt banaanine hommikusöök – Kirivere Kool

Taolisi banaanipannkooke olid paljud õpilased ka varem ise kodus teinud, kuid enamjaolt kaera- või nisujahuga. Seekord otsustasime neid teha kookosjahuga, mis andis pannkookidele mõnusa kookose maitse. Meeles peab aga pidama seda, et koogid on üsna kergesti murenevad ja küpsetama peab neid pigem madalamal temperatuuril.
Smuuti juures leidsid mitmed õpilased, et spinati võiks ju välja jätta, sest see rikub kindlasti maitse ära. Tegelikult oli aga hoopiski vastupidi, spinat andis smuutile juurde mingi huvitava maitseomaduse, mida tavalistel puuviljasmuutidel pole.

Video link: https://photos.app.goo.gl/Gv67k14uAeHSk4h9A

Koostisosad

Lihtsad banaanipannkoogid

5 küpset banaani
5 spl kookosjahu või täistera kaerajahu
5 muna
kaneeli ja soola

Spinati-banaani-maasika smuutiretsept

3 peotäit spinatit
3 klaasi (külmutatud) maasikaid
3 keskmist banaani
3 keskmist õuna
3 klaasi vett

Valmistamine

Lihtsad banaanipannkoogid

Purusta banaanid kahvliga, sega kookosjahu ja munadega. Lisa kaneeli ja pisut soola.
Kuumuta pann, lisa veidi õli ning tõsta supilusikaga pannile väikesed pannkoogid, küpseta kuni koogid on mõlemalt poolt kuldsed. Keera kooke ettevaatlikult, sest need on kergelt murenevad.
Serveeri marjade või moosiga.

Spinati-banaani-maasika smuutiretsept

Koori ja puhasta õunad. Lisa kõik koostisosad blenderisse ja blenderda umbes 1 minut.
Vala smuuti klaasidesse ja serveeri kohe.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here