Röstitud bataat avokaadoga – Virtsu Kool

Röstitud bataat Virtsu Kool
rimi retsepti meistriklass logo

Koostisosad

* 1 suur bataat

Avokaado kreem:
* 1 suur avokaado
* pipar
* meresool
* laim

Valmistamine

Pesime ja koorisime bataadi ning lõikasime parajad viilud, umbes 1 cm paksune. Panime bataadi viilud 200c ahju 25 minutiks. Avokaado kreemi jaoks me puhastasime ja purustasime avokaado ning lisasime sinna juurde meresoola, pipart ja laimi.
Võtsime bataadid ahjust ning lasime neil natuke jahtuda. Kui olid jahtunud panime peale avokaado kreemi, lisasime väiksed tomati viilud ning väikse salatilehe. Soovi korral võid peale lisada kaunistuseks seda mis sulle meeldib.

Saime teada kuidas bataat ja avokaado maitsevad. Üheskoos oli meil tore kokata.

Serveerisime toitu oma valmistatud taldrikutel.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here