Ülesande lahendasime rühmatööna, pildistasime valmistatud toidu ja jagasime retsepte ja pilte.
Imelised suussulavad maisikrõpsud koos salsaga
Koostisosad
Salsa koostis:
6 suurt seemnetest puhastatud tomatit
2 tl tšillipipart
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
1 suure laimi mahl
1 spl oliiviõli
maitse järgi natuke soola
Guacamole koostis:
2 tl tšillipipart
maitse järgi
soola
1 sibul
1/2 laimi mahl
2 küpset avokaadot
400 g tortilla chipse
200 g riivjuustu
Rukkiampsud
1 pakk Ruissipsie
Katte koostis:
1 pk küüslauguvõiet
1 pk toorjuustu
pool värsket kurki
maitse järgi soola
Puuviljasalat
Koostis:
1 banaan
1 õun
Valmistamine
Tükelda tomat, tükelda peeneks sibul ja küüslauk, sega ning lisa tšillipipar, laimi mahl, oliivõli ja sool.
Haki sibul peeneks, tükelda avokaado, lisa tšillipipar, sool, laimi mahl, riivjuust ning sega. Söö koos
maisikrõpsudega.
Sega küüslauguvõiele toorjuust ja tükeldatud värske kurk. Pane kate rukkilaastudele. Kõrvale võid
juua värskelt pressitud apelsinimahla.
Tükelda puuviljad ja sega. Sellest kogusest saab 3 inimesele.