Meie vahepala – Võru Kreutzwaldi Kool

Ülesande lahendasime rühmatööna, pildistasime valmistatud toidu ja jagasime retsepte ja pilte.

Imelised suussulavad maisikrõpsud koos salsaga

Koostisosad

Salsa koostis:
6 suurt seemnetest puhastatud tomatit
2 tl tšillipipart
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
1 suure laimi mahl
1 spl oliiviõli
maitse järgi natuke soola

Guacamole koostis:
2 tl tšillipipart
maitse järgi
soola
1 sibul
1/2 laimi mahl
2 küpset avokaadot
400 g tortilla chipse
200 g riivjuustu

Rukkiampsud
1 pakk Ruissipsie
Katte koostis:
1 pk küüslauguvõiet
1 pk toorjuustu
pool värsket kurki
maitse järgi soola

Puuviljasalat
Koostis:
1 banaan
1 õun

Valmistamine

Tükelda tomat, tükelda peeneks sibul ja küüslauk, sega ning lisa tšillipipar, laimi mahl, oliivõli ja sool.

Haki sibul peeneks, tükelda avokaado, lisa tšillipipar, sool, laimi mahl, riivjuust ning sega. Söö koos
maisikrõpsudega.

Sega küüslauguvõiele toorjuust ja tükeldatud värske kurk. Pane kate rukkilaastudele. Kõrvale võid
juua värskelt pressitud apelsinimahla.

Tükelda puuviljad ja sega. Sellest kogusest saab 3 inimesele.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here