Kartulikrõpsudega paneeritud kala kuskussi ja rohelise hernega – Parksepa Keskkool

Parksepa Keskkool
rimi retsepti meistriklass logo

Kartulikrõpsudega paneeritud kala kuskussi ja rohelise hernega – Parksepa Keskkool

Koostisosad

1 paalia filee on kasvatatud meie kodukohas
1 pakk kartulikrõpse
2 muna
0,5 tl sidrunipipart
natuke oliivõli

1 sibul
1 porgand
200 g rohelist hernest
200g pisikesi tomateid
100 g kuskussi
1 puljongi kuubik
120 ml vett
natuke soola
oliivõli praadimiseks

Valmistamine

Kala.
Purustame kartulikrõpsud hästi peeneks. Muna klopime ja lisame sidrunipipra. Kastame kala muna segusse ja veeretame krõpsudes. Soola ei lisa. Ja siis laotame ahjuplaadile.
Küpsetame praeahjus 15 min temperatuuril 200.

Kuskuss.
Puhastame ja tükeldame sibula ja porgandi. Pruunistame pannil. Lisame vee ja puljongi kuubiku. Siis lisame rohelise herne ja hautame 5 min. Seejärel puistame peale kuskussi segame ja katame panni kaanega. Eemaldame panni tulelt. 10 min pärast lisame poolikud tomatid ja sedame.
Meie roog sai valmis.

1 kommentaar

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here