Lõhepirukad fetajuustuga ja tuunikalarullid kodujuustuga – Uhtna Põhikool

Uhtna Põhikool
rimi retsepti meistriklass logo

Lõhepirukad fetajuustuga ja tuunikalarullid kodujuustuga – Uhtna Põhikool

Võtsime muffinipanni, lõikasime pärmi-lehttaignast parajad pirukasuurused tükid ja panime muffinipanni. Hakkisime keedetud munad ja puistasime taignale, nüüd lisasime lõhetükikesed. lõikasime kirsstomatid pooleks ja lisasime pirukale. Lisasime fetajuustu ja pintseldasime munaga. nüüd pistsime pirukad ahju. Pirukad küpsesid 15 minutit 225 kraadises ahjus. Ahjusoojad pirukad maitsesid imehead!
Tuunikalarullide jaoks võtsime tortillad, kuhu lisasime täidise, mis koosnes tuunikalakonservist, sibulast, kodujuustust, küüslaugust, lehtsalatist ja Dijoni sinepist. Hea! Lihtne! Iga lapski saab hakkama! Lisaks tervislik!
Õppisime, et hea ja tervislik võib olla väga lihtne!

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here