Ahjulõhe ja ahjulõhe-wrapid – Keeni Põhikool

Keeni Põhikool
rimi retsepti meistriklass logo

Ahjulõhe ja ahjulõhe-wrapid – Keeni Põhikool

Seekord otsustasime teha mahlase ahjulõhe ja pärast (et oleks mugav ja maitsev) kasutada saadud toodet maitsvate wrappide täidisena.

Meie toit valmis nii:
Võtsime 700 g lõhefileed, asetasime selle fooliumile ja maitsestasime korralikult. Selleks kasutasime soola, sidruniga kalamaitseainet, majoneesi, sidruniviile, tillioksi, sibulaviile. Pakkisime kala korralikult kinni ja asetasime 200 kraadini eelsoojendatud ahju umbes 45 minutiks. Seejärel võtsime kala ahjust ja lasime tal kinnises fooliumümbrikus 10 minutit järelvalmida. Nüüd asetasime kala vaagnale ja kaunistasime erinevate lisanditega: kurk, tomat, till, viilutatud punane sibul, salatilehed.
Kuna meie toit tahtis serveerimist klassiüritusel, siis otsustasime keerata selle wrappideks. Igaüks doseeris wrapi sisu endale meelepärases koguses. Maitses ülihästi!
Suurepärane roog klassiõhtule!

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here