Kaerahelbepõhjaga bataadi minipitsad – Audru Kool

minipitsad Audru Kool
rimi retsepti meistriklass logo

Kaerahelbepõhjaga bataadi minipitsad – Audru Kool

Valmistasime ained ette, segasime bataadi ja kaerahelbed ühtlaseks massiks, lisasime muna ,soola, küüslauku, oliiviõli ja mikserdasime veel natuke. Asetasime ahjuplaadile küpsetuspaberi ja tegime tainast väikesed pitsad.
Lasime küpseda 30 minutit ja seejärel natuke jahtuda. Saime teada, et kui need nüüd teistpidi pöörata ja 10 minutiks uuesti ahju pista, saame krõbeda pealispinna. Seejärel määrisime pitsad kokku pitsakastega ja panime peale pitsakatte, milleks seekord olime valinud kana ja paprika. Selle peale panime veel riivjuustu, mis oli segatud majoneesi ja küüslauguga. Raputasime peale natuke punet ja seejärel panime niikauaks ahju kuni juust oli sulanud.

Tuli väga maitsev pitsa. Tervislik samuti.

Koostisosad

Kaerahelbepõhjaga bataadi-minipitsad

PÕHI:
1 keskmine kooritud bataat
80 g kaerahelbeid
1 muna
1 peeneks hakitud küüslauguküüs
0,5 tl soola
1 tl küpsetamiseks mõeldud toiduõli

KATE:
1,5 dl pitsakastet
2 küpsetatud kanakoiba
1  paprika
1,5 sl majoneesi
1 dl riivjuustu
1 peeneks hakitud küüslauguküüs
maitsestamiseks pune, soola ja musta pipart

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here