Oa-tuunikala pasteet – Pisisaare Algkool

Pisisaare Algkool
rimi retsepti meistriklass logo

Oa-tuunikala pasteet – Pisisaare Algkool

Kala ei ole meie suur lemmik, seepärast otsustasime katsetada midagi kergemat. Tegime ootesöögi kõrvale pasteedi võileibu ja katsetasime ka saiaga. Leivaga oli maitsvam. Pasteedi tegemisel kasutasime valgeid konservube, tuunikala tükke vees, natuke õli , soola, küüslauku, pipart ja panime kõik koos köögikombaini ja valmis see oligi.

Jõudsime järjeldusele , et polnudki nii hull 🙂 Ja juhul kui keegi meist kunagi veel seda teeb, siis ei pane me kindlasti küüslauku. Õpetaja arvas, et võiksime järgmisel korral lisada hoopis natuke keedetud porgandit.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here