Hommikusöögiklassika!
Soovi korral lisa omletile täidiseks nt singiviile ja peterselli, suitsuräime ja murulauku, riivitud juustu ja tomatikuubikuid jne.
Koostisosad
2-3 muna
2-3 sl vett
soola ja pipart
Praadimiseks:
võid
Valmistamine
Klopi kausis munad, vesi ja maitseained vispli või kahvliga lahti, aga mitte vahule.
Kuumuta pannil või. Kui või on kergelt pruunistunud, lisa omletisegu. Sega munamassi puulusikaga äärtest keskele, nii et omlett ühtlaselt hüübiks.
Voldi omlett pooleks ja libista taldrikule.
- Soovi korral riivi peale veidi parmesani vm juustu.
- Kui teed täidisega omletti, siis pane täidiseained ühele omletipoolele veidi enne küpsetamise lõppu ja keera teine omletipool kaaneks peale. Libista taldrikule ja serveeri.
[ratings]