Banaani kaerahelbe puding ja pannkoogid – Aegviidu Kool

Aegviidu Kool
rimi retsepti meistriklass logo

Banaani kaerahelbe puding ja pannkoogid – Aegviidu Kool

Banaani retsepte uurides, jõudsime ühisele otsusele – kindlasti peaks tegema magustoidu. Õige retsepti valik aga osutus üsna keeruliseks, arvamusi oli palju ja samas ei tahtnud teha ka midagi väga tavapärast. Lõpuks valisime pudingi. Kuna ka küpsetamisviisid tekitasid lahkarvamusi siis tegime pool kogusest ahjus ja pool praepannil lusikakookidena. Kuigi ahjupudingit oli kergem küpsetada, maitsesid praetud pudingikoogid kõigile rohkem.

Koostisosad

3 küpset banaani
50 gr võid
1 dl hapukoort
2 spl mett
100 gr neljavilja helbeid
500 gr külmutatud marju
praadimiseks õli

Valmistamine

Suru kahvli või pudrunuiaga banaan ühtlaseks massiks. Sega juurde hapukoor ning sulatatud või ja mee segu. Lisa helbed ja poole külmutatud marjadest. Sega ühtlaseks tainaks.
1) kalla segu muffinivormidesse ja küpseta 30 minutit 180° juures.
2) prae vähese õliga väikesed lusikapannkoogid
Serveeri külmutatud marjadega.

JÄTA OMA VASTUSES

Please enter your comment!
Please enter your name here